2011. február 11., péntek

Tavasz idén is lesz

Legalábbis remélem, érdeklődés hiányában nem marad el.
A kertben már hetek óta virágzik a hóvirág, csak azt nem értem, miért nem ott vannak a tövek, ahol tavaly. Nem történt semmi átültetésféle, még csak fel sem lett ásva, a hóvirágok viszont több méterrel  elmásztak tavalyi helyükről. Persze lehet, ezek más hóvirágok, de akkor meg hova lett a többi, és ezek honnan kerültek elő? Rejtély.

Tegnap rendezgettem dolgaimat, és láttam, mennyi minden vár arra, hogy valami kis szépség vagy nagyobb szépség legyen belőle.

Most még a tél jegyében egy meleg pulóvert kötök magamnak, nem tudom, miért, leginkább talán azért, hogy a tavalyelőtt ősszel elkezdett kis négyszögekből tervezett, és már egy kilónyi fonalat felvett, de még mindig aprócska takaró alkotóelemei eltűnjenek.
Ezért a pulóver csíkos, úgy nevezném, fantáziacsíkos. Az alja fehér, de csak azért, mert az kövérít a legjobban, utána meg keskenyebb-szélesebb csíkok vannak benne. Némelyik csík csak csíkocska, mert 1 sorra volt elég a fonal. Azért majd megmutatom.
A pulóvert otthoni használatra szánom, nem kell megijedni, nem fogok benne megjelenni sehol:-) Fincsi meleg lesz, ami a téli napokon kellemes, hiszen nem túlfűtött panelban telnek napjaim.

Visszatérve a tavaszra.
Amint ismét lesz fényképezőgép a közelben, lefotózom a legújabb nagyon egyszerű, de tavaszra vidám, színes bohóságaimat, melyekhez mellékelem a rettentően fontos leírást is. Olyan egyszerűek, hogy ránézve meg lehet állapítani, hogyan kell elkészíteni, de adjunk a módira!
Az egyszerű csomózások oldalon lesznek majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése